Student

Norsk Tollerforbund

Gratis studentmedlemskap hos Norsk Tollerforbund

Et studentmedlemskap er et tilbud til de som studerer bachelor i toll, vareførsel og grensekontroll. Medlemskapet er gratis og varer frem til man blir ansatt i Tolletaten (medlemskapet blir da et ordinært medlemskap), eller til man slutter ved skolen uten å bli ansatt i Tolletaten. Som studentmedlem har man da tilgang til alle medlemsfordeler gjennom NT, med unntak av advokatavtalen (les mer om dette i linken under).

Link til studentmedlemskap

Egon restauranter

Studentrabatt på Egon restauranter Stavanger

Som medlem i BaTo får du studentrabatt hos Egon restauranter Stavanger. -15 % rabatt på mat* og drikke** ved fremvisning av studentbevis og Gnist appen (logg inn -> trykk på grupper -> trykk på studentmedlemmer 2021 -> trykk på medlemmer -> trykk på ditt "kort" og vis din profil). *Gjelder både i restauranten og take away. Ved take away må studenten bestille via Egon Stavanger og hente selv i restauranten. **Ca. -15% rabatt på brus, øl og vin i restauranten, kan variere noe ut fra størrelse på enhenten. Egon Stavanger sponser oss også med flere sosiale eventer med gratis pizza i deres lokale.

Link til Egon restauranter

REKOM

Studentrabatt hos REKOM Stavanger

Som medlem i BaTo får du gratis inngang* frem til kl. 00:00 og -15 % rabatt i baren** på REKOMs steder i Stavanger: Proud Mary, Stavanger SportsCafe, Rabalder, Hygge og Heidis Bier Bar. *Tilbudet er kun gjeldende på Heidis Bier Bar og Hygge ved fremvisning av REKOM klistremerket. Klistremerkene gir ikke noe form for FAST-TRACK og kan i noen tilfeller ikke være gjeldene ved spesielle arrangementer. **Tilbudet er kun gjeldende ved fremvisning av REKOM klistremerket. Gjelder kun på utvalgte enheter og gjelder ikke ved allerede nedsatte produkter, som f.eks. overstående student priser eller ved spesielle arrangementer.

Link til REKOM

Lucky Bowl

Studentrabatt hos Lucky Bowl Stavanger

Som student får du studentbowling, 2 for 1, og studentvennlige priser i baren fra søndag-torsdag hos Lucky Bowl Stavanger (gyldig ved fremvisning av studentbevis). Lucky Bowl Stavanger sponser BaTo med sosiale eventer med rabaterte priser på bowling og mat.

Link til Lucky Bowl

Universitetet i Stavanger

Informasjon om studiet toll, vareførsel og grensekontroll

På universitetet i Stavanger sine nettsider kan du gå inn å lese om studieretningen. Her vil du finne mye relevant informasjon om hva som inngår i studiet. Anbefaler å ta en titt for å finne poenggrenser, fag, utveksling og generelt andre ting du lurer på!

Link til UiS - Toll, vareførsel og grensekontroll

Sponsorer