Eventer

Eventer

Ingen data om kommende arrangementer tilgjengelig akkurat nå


Bildegalleri fra tidligere eventer

Filmkveld på UiS

Søndagen ble brukt til å møtes sammen for en koselig filmkveld på UiS!

Nyttårsbord

En hyggelig start på året og semester med nyttårsbord for BaTo hos Egon Stavanger! Dette ble til et utrolig hyggelig event med god stemning og godt oppmøte!

Afterwork

Deilig med et sosialt avbrekk på Egon fra den travle eksamensperioden! Vi fikk også endelig BaTo- genserne levert, det var stas

Styret ble invitert til beredskapskonferansen til norsk tollerforbund! En utrolig spennende og lærerik dag, med mange hyggelige mennesker

Beredskapskonferanse 2023

Styret ble invitert til beredskapskonferansen til norsk tollerforbund! En utrolig spennende og lærerik dag, med mange hyggelige mennesker

Halloweenfest

En vellykket og kjekk halloweenfest med gjennomførte kostymer arrangert av styret! Det ble quiz, spill, sosialt og god musikk! Gleder oss til flere kvelder som denne!

Karrieredag med Tolletaten

I samarbeid med Tolletaten arrangerte vi et karrieredag på universitetet i Stavanger. Ansatte fra Tolletaten stilte opp for å informere om divisjonene i etaten. Utrolig gøy med så godt oppmøte!

Julebord hos Egon

Igjen så åpnet Egon dørene for oss, og vi fikk servert god pizza! Dermed fikk vi arrangert en samling før eksamensperioden startet. Som alltid var det quiz med premie til vinnerne

Fangene på fortet

Vi fikk arrangert en aktivitetskveld for tollstudentene på Fangene på fortet. Her får vi masse gøy aktivisering og muligheten til å bruke hjernen til noe litt annet enn fag!

Årsmøte 2022

Det årlige møte for alle medlemmer i BaTo. Mange fra både 1 og 2 klasse møtte opp. Vi serverte vafler, og redbull stilte opp med drikke. Dermed er BaTo styret 2022/2023 satt!

Kick-off 2022

Kick-off for å starte det nye studieåret. Alle BaTo medlemmer ble invitert, slik at 1 og 2 klasse kunne bli bedre kjent på tvers. Som alltid var det konkurranser og premier!

Fadderfestivalen 2022!

En fantastisk sosial start på semesteret! Mange av 2. årsstudentene stilte som faddere for å ta godt imot de nye studentene på toll, vareførsel og grensekontroll. Takk for en meget vellykket uke

Eksamensfest!

Fredag 10.06.22 hadde vi vår siste eksamen. For å feire dette og starten av sommerferien arrangerte vi en eksamensfest på Universitetet for klassen. Her fikk vi super gode pizzaer fra Dominos!

Bowlingkveld hos Lucky Bowl Stavanger!

Et lite avbrekk fra studiehverdagen med en sosial kveld hos Lucky Bowl! Det ble arrangert en liten bowlingturnering, slik at man kunne spille mot jevngode (jvendårlige?) klassekamerater.

Praksis Våren 2022

En gjennomført 6 ukers praksis fordelt på 3 lokasjoner; Gardermoen, Svinesund og Vareførselsdivisjonen i Oslo. Praksisen var preget av turnus med lange vakter, og utrolig mange spennende inntrykk!

Quiz og pizza på Egon restauranter Stavanger

Styret inviterte klassen til en quizkveld på Egon. Her fikk vi sponset pizza, og eventansvarlig delte klassen inn i quizlag. Vinnerene vant en liten goodiebag med diverse godsaker!

Temafest

Linjeforeningen arrangerte temafest hvor man skulle kle seg ut som noe på sin forbokstav. Alt mulig av karakterer dukket opp. Det ble premie til beste og mest kreative kostymet.

Årsmøte 2021

BaTo gjennomførste sitt første årsmøte med stort oppmøte fra hele klassen. Kvelden ble brukt til å ha det sosialt med pizza, snacks og serien Toll på storskjermen.

Kick-off

Styret arrangerte et Kick-off med klassen i gapahuken ved UiS, med grilling og aktiviteter. Det ble blant annet arrangert lagspill i gruble og kubbturnering. En sosial kveld for å gi et lite avbrekk fra stresset med studiestart.

Fadderuken 2021

Første fadderuken på det nye tollstudieprogrammet!