Eventer

Eventer

Ingen data om kommende arrangementer tilgjengelig akkurat nå


Bildegalleri fra tidligere eventer

Fadderfestivalen 2022!

En fantastisk sosial start på semesteret! Mange av 2. årsstudentene stilte som faddere for å ta godt imot de nye studentene på toll, vareførsel og grensekontroll. Takk for en meget vellykket uke

Eksamensfest!

Fredag 10.06.22 hadde vi vår siste eksamen. For å feire dette og starten av sommerferien arrangerte vi en eksamensfest på Universitetet for klassen. Her fikk vi super gode pizzaer fra Dominos!

Bowlingkveld hos Lucky Bowl Stavanger!

Et lite avbrekk fra studiehverdagen med en sosial kveld hos Lucky Bowl! Det ble arrangert en liten bowlingturnering, slik at man kunne spille mot jevngode (jvendårlige?) klassekamerater.

Praksis Våren 2022

En gjennomført 6 ukers praksis fordelt på 3 lokasjoner; Gardermoen, Svinesund og Vareførselsdivisjonen i Oslo. Praksisen var preget av turnus med lange vakter, og utrolig mange spennende inntrykk!

Quiz og pizza på Egon restauranter Stavanger

Styret inviterte klassen til en quizkveld på Egon. Her fikk vi sponset pizza, og eventansvarlig delte klassen inn i quizlag. Vinnerene vant en liten goodiebag med diverse godsaker!

Temafest

Linjeforeningen arrangerte temafest hvor man skulle kle seg ut som noe på sin forbokstav. Alt mulig av karakterer dukket opp. Det ble premie til beste og mest kreative kostymet.

Årsmøte 2021

BaTo gjennomførste sitt første årsmøte med stort oppmøte fra hele klassen. Kvelden ble brukt til å ha det sosialt med pizza, snacks og serien Toll på storskjermen.

Kick-off

Styret arrangerte et Kick-off med klassen i gapahuken ved UiS, med grilling og aktiviteter. Det ble blant annet arrangert lagspill i gruble og kubbturnering. En sosial kveld for å gi et lite avbrekk fra stresset med studiestart.

Fadderuken 2021

Første fadderuken på det nye tollstudieprogrammet!