Dato: april 16, 2022

Nye tolluniformer

Det var stor begeistring blant studentene på toll, vareførsel og grensekontroll som fikk utlevert uniformer denne uken. Om bare noen få uker skal studentene ut i første praksisperiode.

Det populære bachelorstudiet i toll, vareførsel og grensekontroll startet høsten 2021. Her får studentene en unik kombinasjon av teori og praksis, og i løpet av den treårige bacheloren skal studentene ha 6 måneder praksis på ulike tollsteder. Praksisperioden er fordelt på andre og femte semester.

Før praksisperioden starter må uniformen på plass. Studentene tok derfor turen til Tolletaten sine lokaler i Risavika mandag og torsdag denne uken. Her fikk de blant annet utdelt caps, allværsjakke, sko, belte, t-skjorte, hansker og bukse (utdrag hentet fra uis.no).

 

Artikkelen er hentet fra uis.no, les hele her: https://www.uis.no/nb/aktuelt-om-studier/nye-tolluniformer-og-spennende-praksis

Foto: hentet fra uis.no. Tolletaten ønsker for øvrig å understreke at bildet er tatt under studieløpet, og ikke fra tolltjenesten.